Hos Thomas Bilsyn Horsens samarbejder vi med QuickImport.

Vi tilbyder afgift vurderinger på køretøjer via QuickImport.

Disse sagstyper kan vi hjælpe med:

Import

Køretøjer, som er toldsynet i synshallen. Eksempler kan være brugte motorcykler, elbiler, plugin eller konventionelle biler fra udlandet. Det betyder for dig at kan få nummerplader med til dit køretøj umiddelbart efter synet.

Ophør af leasing

Køretøjer, som har været (flex-)leaset.
Når en leasingbil skal købes fri efter endt leasing, skal der betales registreringsafgift. Det er muligt at få en vurdering af afgiften, så du kan beslutte sig for om du ønsker at betale afgiften.

Gul til hvid

Har du en varebil, er det muligt at ombygge den til personbil, og dermed få bagsæder i bilen. Dette udløser en registreringsafgift, som skal betales. Vi sender sagen til QuickImport på vegne af dig, og du får et klart svar på registreringsafgiften inden du går i gang med at ombygge bilen.

Klausul

Mange køretøjer, som har været i særlige anvendelser, er fritaget for registreringsafgift. Når man ændrer anvendelsen, skal der betales registreringsafgift. Det er muligt at indsende klausulsager inden bilen er blevet synet og evt. ombygget, så afgiften kendes på forhånd.

Eksempler på klausulerede køretøjer: Mandskabsvogne, politimotorcykler, ambassadebiler, statslige køretøjer og banekørsel.

Nedvejning

Mindre varebiler, der er registreret 1. gang senest d. 24. april 2007, kan nedvejes til 2000 kg. Dermed kan du slippe for en stor del af vægtafgiften og privatanvendelsesafgiften. Bemærk, at vi ikke kan hjælpe med varebiler, som skal nedvejes til 3000 kg – disse biler skal gennem Motorstyrelsens sagsbehandling.

Disse sager kan vi ikke hjælpe med:

I disse tilfælde skal man anmode Motorstyrelsen om værdifastsættelse i stedet:

  • Veteranbiler
  • Varebiler som skal nedvejes til 3000 kg.
  • Nye køretøjer (kørt mindre end 6000 km og/eller yngre end 6 måneder – for forhandlerkunder mindre end 2000 km)
  • Specialkøretøjer, som er sjældne i Danmark (hvor vi ikke har markedsdata)
  • Autocampere

Prisen for en afgift vurdering er 299,-

Du kan læse meget mere om QuickImport her

bubble