Omregistrering af køretøjer

Har du investeret i et brugt køretøj – fx en bil, motorcykel, lastbil, trailer eller noget helt femte – så skal det omregistreres inden for fire hverdage. Læs med, og få styr på reglerne.

Uanset hvilket køretøj du har købt, har du som køber ansvaret for, at ejerskiftet bliver registreret rettidigt. Det skal ske inden for fire hverdage, og heldigvis er det hurtigt og let at klare, hvis du henvender dig på et motorkontor – fx hos Thomas’ Bilsyn i Vejle eller Horsens.

Det er ikke nødvendigt at bestille tid forud for en omregistrering, og det eneste, du skal medbringe, er:

  • billede-id
  • registreringsattest
  • navnet på dit forsikringsselskab.

Har du solgt et køretøj, anbefaler vi, at du følger op på omregistreringen, så du sikrer dig, at ejerskiftet registreres rettidigt.

Hvis du skal omregistrere køretøjet på vegne af køber, skal du medbringe en fuldmagt. Den kan du downloade her.

Priser

  Omregistrering
Omregistrering af personbil 500,-
Omregistrering af motorcykel 500,-
Omregistrering af campingvogn 500,-
Omregistrering af trailer 500,-
Omregistrering af lastbil/bus 500,-

* Priserne er inkl. moms

FAQ

Hvordan omregistreres en personbil?

Du kan omregistrere din nyindkøbte personbil på motorkontoret hos Thomas’ Bilsyn i både Horsens og Vejle. Det tager 10 minutter, og du skal ikke bestille tid. Husk at medbringe billede-id, bilens registreringsattest samt navnet på dit forsikringsselskab.

Hvordan omregistreres en lastbil?

En lastbil omregistreres på samme måde som en personbil; ved henvendelse på et motorkontor. Thomas’ Bilsyn har motorkontor i henholdsvis Vejle og Horsens, og du er velkommen med og uden tidsbestilling.

Hvordan omregistreres en campingvogn?

Har du købt en brugt campingvogn, kan den omregistreres på et nærliggende motorkontor. Husk at medbringe billede-id, campingvognens registreringsattest samt at oplyse navnet på dit forsikringsselskab.

Hvordan omregistreres en trailer?

Du kan omregistrere din trailer på motorkontoret hos Thomas’ Bilsyn i enten Vejle eller Horsens. Det er hurtigt og let, og du skal ikke bestille tid på forhånd.

Hvordan omregistreres en motorcykel?

Har du købt en brugt motorcykel, har du pligt til at registrere ejerskiftet inden for fire hverdage. Det kan du gøre på motorkontoret hos Thomas’ Bilsyn, og det er ikke nødvendigt at bestille tid.

Kan jeg omregistrere uden registreringsattest?

Du kan ikke omregistrere et køretøj uden den medfølgende registreringsattest. Har du mistet din registreringsattest, kan du bestille en ny hos SKAT, hvis du er den primære ejer af køretøjet.

Hvordan kan jeg omregistrere en bil ved dødsfald?

Ved dødsfald har boet efter afdøde pligt til at afmelde køretøjet inden for 6 måneder. Ønsker du at omregistrere eller afmelde bilen efter et dødsfald, kan dette først lade sig gøre, når skifteretsattesten er modtaget.

###

Motorkontorets åbningstider

Har du et køretøj, du ønsker at omregistrere, kan du henvende dig på vores motorkontor i enten Vejle eller Horsens. Det tager kun 10 minutter, du behøver ikke at bestille tid og vi giver en kop kaffe, mens du venter.

Vores åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 08.00-16.00 samt fredag fra kl. 08.00-15.00.

bubble