Afmelding af nummerplade

Hos Thomas’ Bilsyn kan vores motorkontor i Vejle og Horsens hjælpe dig med afmelding af nummerplader. Læs her, hvornår det er aktuelt, og hvad du skal gøre.

Hvis du har solgt din bil, skal køber omregistrere den inden for fire hverdage. Sker dette ikke, kan du vælge at afmelde den, så du ikke længere hæfter for ansvarsforsikring og afgifter. Det kan vi hjælpe dig med, og vi kan også hjælpe dig med at afmelde nummerpladerne i andre situationer – for eksempel hvis du:

  •        Skal opholde dig længere tid i udlandet
  •        Er blevet afmeldt folkeregisteret
  •        Ønsker at skifte nummerpladerne.

For at vi kan afmelde dine nummerplader, skal du medbringe alle registrerede plader (også evt. 3. nummerplade), billede- id samt bilens registreringsattest.

Ved afmelding af nummerplader fjerner vi pladerne fra din bil og destruerer dem efter forskrifterne. Derefter bliver de afmeldt ved SKAT, og herfra går der som udgangspunkt tre hverdage, før bilen er endeligt afmeldt.

Har du ikke nummerpladerne – for eksempel hvis din bil er blevet stjålet, eller den nye ejer ikke har omregistreret den inden for tidsfristen – så kan de ikke afmeldes på vores motorkontor. I så fald skal du have fat i Motorstyrelsen.

Afmelding af campingvogn, trailer og andre køretøjer

Uanset om det er en privat bil eller varevogn, der skal afmeldes, eller der er tale om en påhængsvogn, bus, traktor eller et helt fjerde køretøj, så foregår det på samme måde.

Du skal tage nummerpladerne af og tage dem med på motorkontoret, så vi kan destruere pladerne og afmelde dit køretøj. Husk at medbringe billede-id og køretøjets registreringsattest. 

Kan jeg afmelde udenlandske nummerplader?

Det er ikke muligt at afmelde udenlandske nummerplader hos Thomas’ Bilsyn. Her skal du i stedet have direkte kontakt til SKATs motorkontor, da der kan være tale om forskelige nationale retningslinjer.

Pris ­på afmelding af nummerplade

Afmelding af nummerplader:                     60 kr. 

Motorkontorets åbningstider

Har du brug for hjælp til afmelding af nummerplader, kører du bare forbi vores motorkontor i enten Vejle eller Horsens, så står vi klar til at hjælpe dig – det kræver ikke tidsbestilling.

Vores åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 08.00-16.00 samt fredag fra kl. 08.00-15.00.

bubble