Afhent nye nummerplader hos Thomas’ Bilsyn

Thomas’ Bilsyn har motorkontor i både Vejle og Horsens, og her kan du afhente nye nummerplader til dit køretøj.

Alle danskejede motorkøretøjer skal som udgangspunkt være indregistreret og have danske nummerplader, hvis du vil køre lovligt på de danske veje.

Biler skal have to nummerplader – foran og bagpå – mens motorcykler og påhængskøretøjer kan nøjes med en enkelt nummerplade bagpå. Nummerpladen følger køretøjet, så længe det er registreret, og det betyder, at du ikke skal skifte nummerplader, fordi du sælger din bil, motorcykel eller trailer.

Hos Thomas’ Bilsyn har vi motorkontor i henholdsvis Vejle og Horsens, og vi har nummerplader til alle slags køretøjer – også ønskeplader og historiske nummerplader. Har du brug for hjælp til at fastmontere og sikre din nummerplade efter reglerne, klarer vi også den, og du behøver ikke at bestille tid.

Det kræver ikke meget af dig, du skal bare medbringe:

  • billede-id
  • registreringsattest
  • navnet på dit forsikringsselskab.

 

Skal du bestille nye nummerplader på vegne af en anden, skal du medbringe en fuldmagt. Den kan du downloade her.

3. nummerplade og erstatningsnummerplade

Har du brug for en ekstra nummerplade – en såkaldt 3. nummerplade – fordi du eksempelvis har et cykelstativ bag på bilen, kan du bestille den på vores motorkontor. Den sendes herefter direkte til din hjemmeadresse.

Hvis du i stedet har brug for nye nummerplader, fordi de nuværende er blevet stjålet, hjælper vi dig med at bestille en erstatningsplade.

 

Kan jeg få EU-nummerplader?

Der er ingen krav til, at danske køretøjer skal have EU-nummerplader, men du bestemmer selv. Valget står mellem de oprindelige hvide nummerplader, som vi kender dem traditionelt set eller EU-nummerplader med EU-symbolet.

 

Priser på nye nummerplader

Nummerpladesæt (2 stk.)                           1.380 kr.

Enkelt nummerplade                                    790 kr.

3. nummerplade (inkl. fragt)                      250 kr.

Erstatningsnummerplade (inkl. fragt)      730 kr.

Udskrivning af prøvemærker                     Gratis

 

Motorkontorets åbningstider

Det er ikke nødvendigt at bestille tid til køb af nye nummerplader. Du kører bare forbi vores motorkontor i henholdsvis Vejle eller Horsens, så hjælper vi dig med bestilling og eventuel afmelding af tidligere nummerplader.

Vores åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 08.00-16.00 samt fredag fra kl. 08.00-15.00.

bubble