Syn og omregistrering af campingvogn

I vores synshal i Vejle udfører vi syn og omregistrering af campingvogn både med og uden tidsbestilling. Læs med, og find ud af, hvornår det er relevant for dig.

Bestil tid i Vejle

Syn

En campingvogn skal ikke til periodisk syn på linje med privatbiler, medmindre den er Tempo 100 godkendt – er den dét, skal den synes hvert andet år.

Derudover kan syn af campingvogn være nødvendigt i forbindelse med ejerskifte, men det afhænger af flere forskellige ting, herunder hvornår den er indregistreret for første gang.

Din nye campingvogn skal synes, hvis

 • den er importeret fra udlandet.
 • det er mellem 5-10 år siden, den blev indregistreret for første gang, og det er mere end 2 år siden, den sidst blev synet.
 • det er mere end 10 år siden, den blev indregistreret for første gang, og det er mere end 1 år siden, den sidst blev synet.

Det betyder i sagens natur, at din campingvogn ikke skal synes i forbindelse med ejerskifte, hvis det er mindre end 5 år siden, den blev indregistreret første gang.

Omregistrering

Har du købt en brugt campingvogn, skal den omregistreres, og det skal gøres inden for fire hverdage. Hos Thomas’ Bilsyn kan vi omregistrere din campingvogn på vores motorkontor i Vejle eller Horsens – og det tager kun 10-15 minutter.

Ved omregistrering af campingvogn skal du medbringe billede-id og registreringsattest, og derudover skal du oplyse, hvilket forsikringsselskab du benytter.

Har du solgt din campingvogn, bør du altid følge op på omregistreringen og sikre, at køber foretager ejerskifte inden for de respektive fire hverdage. Sker det ikke, kan vi hjælpe dig med at afmelde nummerpladerne.

Skal du omregistrere en campingvogn på vegne af køber, skal du medbringe en fuldmagt. Den kan du downloade her.

Priser

  1. gang syn Omsyn
Campingvogn (Max 3500 kg) 450,- 250,-
Tillæg til synsprisen    
Tempo 100 - Påhængsvogn/campingvogn i Danmark 500,-  
Tempo 100 - Påhængsvogn/campingvogn i Tyskland 550,-  
Tempo 100 - Forlængelse campingvogn/påhængsvogn 250,-  
Tempo 100 - Erstatningsmærke 200,-   

* Priserne er inkl. moms

Book tid til syn eller omregistrering af campingvogn

Vil du være helt sikker på, at vi har tid til at syne eller omregistrere din campingvogn med det samme, kan du med fordel booke en tid i en af vores synshaller. Det gør du ved at give os et kald eller benytte vores online bookingsystem – alternativt kan du komme forbi, når det passer, så giver vi en kop kaffe, mens du venter.

Vores åbningstider er mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00 samt fredag fra kl. 8.00-15.00.

FAQ

Hvornår skal en campingvogn synes?

En campingvogn skal synes, hvis:

 • den er importeret fra udlandet – her har du brug for et toldsyn.

Eller hvis den skifter ejer – i så fald er reglerne, at:

 • campingvognen skal synes, hvis det er mellem 5-10 år siden, den blev indregistreret for første gang, og det er mere end 2 år siden, den sidst blev synet.
 • campingvognen skal synes, hvis det er mere end 10 år siden, den blev indregistreret for første gang, og det er mere end 1 år siden, den sidst blev synet.

Hvilke krav og regler skal jeg være opmærksom på?

Du skal være opmærksom på, at en campingvogn skal omregistreres inden for fire hverdage i tilfælde af ejerskifte. Er du køber, er det dit ansvar – er du sælger, bør du altid følge op på, at omregistreringen sker rettidigt.

Hvad tjekkes ved syn af campingvogn?

Syn af campingvogn handler om trafiksikkerhed, og derfor tjekkes blandt andet:

 • lys og reflekser
 • bremser
 • bærende dele
 • vanger og samlinger
 • tilkoblingsanordning
 • dækmønster

Hvordan kan jeg omregistrere en campingvogn?

Du kan omregistrere din campingvogn på vores motorkontor i henholdsvis Vejle og Horsens, og du behøver ikke at bestille tid. Det tager 10-15 minutter, og vi byder gerne på en kop kaffe i ventetiden.

Skal campingvognen synes ved ejerskifte?

Hvis det er mindre end 5 år siden, campingvognen blev indregistreret for første gang, skal den ikke synes ved ejerskifte. Er det derimod længere tid siden, skal den synes, hvis:

 • campingvognen er indregistreret for 5-10 år siden, og det er mere end 2 år siden sidste syn.
 • campingvognen er indregistreret for mere end 10 år siden, og det er mere end 1 år siden, den sidst blev synet.
bubble